Vragen?

Contact

Heb je een prangende vraag, een hilarisch eenhoornfilmpje, een geweldige restauranttip of wil je graag met ons samenwerken?

Stuur gerust een berichtje via ons contactformulier, een mail of DM via Instagram en we nemen contact met je op!

Stuur een bericht

Bedankt voor je bericht!
Oeps, er ging iets mis!

Samenwerken?

Via onze sociale media kanalen nemen wij onze volgers dagelijks mee via posts, stories, vlogs en blogs. We laten op een vrolijke en eerlijke manier ons dagelijks leven in het centrum van Utrecht zien, houden van sporten, knuffelen met onze kat Pip, lekker eten, onverwachte tripjes en genieten van het leven want morgen is je niet gegeven!

Bereik

Via onze sociale media kanalen bereiken wij maandelijks ruim 100.000 accounts met een hoge interesse voor reizen, lifestyle, sport & (plantaardige) voeding. We hebben met veel toewijding onze social media kanalen opgebouwd en dit is dan ook terug te zien in de betrokkenheid van onze volgers. Onze engagement rate is bijna 10%, worden onze stories dagelijks door 25.000 mensen bekeken en bereiken wij per Instagram post minimaal 50.000 accounts in de leeftijd 18-34.

Voor grote merken zoals Reebok, de Staatsloterij, Foodspring, Vivera, Coop Supermarkten en VakantieVeilingen hebben wij dit jaar al meerdere succesvolle campagnes opgezet met o.a. als doel productlanceringen, merkactivatie en marketing ondersteuning. Ook voor startende ondernemingen hebben wij een aantal succesvolle samenwerkingen gedaan met als doel meer naamsbekendheid genereren, het verkrijgen van meer online zichtbaarheid, vergroten van de online following en het verhogen van de verkopen.

Mediakit

Denk je dat jouw merk, product of bedrijf goed past bij wie wij zijn, wat we uitstralen en uiteraard past bij onze doelgroep dan denken we graag met je mee om tot een mooie campagne te komen. Wil je meer informatie over ons bereik, doelgroep of mogelijkheden vul dan bovenstaand contact formulier in of stuur een mail naar info@bemoreunicorn.nl

Tot snel?!